Hallå eller!

Om ni nu mot all förmodan har hittat in hit, får jag ta och berätta lite om mig själv!!!
Vid sex års ålder hamrade jag på morsans kastruller hemma i köket, det var då allt startade. Trumspelandet bar hän till att jag vid sjutton års ålder spelade med ett dansband vid namn Carelians. När jag blev tjugo så tyckte jag att dansband var lite fjantigt, började då spela som Dj på krogarna i Gbg.
Dj:andet ledde till att jag fick ett stort kontaktnät, som blev mig behjälpt då jag insåg att trubadurande å´partyband var min grej. Vid tjugotre satsade jag på musiken igen och startade upp Hotshot´s. Under ett par års tid lirade vi mest som trubadurer men numera gör vi enbart showuppträdanden mm. Jag jobbar med detta på heltid och har stor erfarenhet av underhållning på alla tänkbara sätt. Som ni förstår så lirar jag alltså även med ett partyband. I bandet är det väldigt viktigt med publik kontakt och det är naturligtvis någonting som jag tar med mig när jag är ute och spelar som trubadur, därav namnet party entertainer. Med andra ord! musikunderhållning, närkontakt, stand up och galna upptåg.
I slutändan så kan mitt uppträdande jämföras med en after-ski ! Här är det ingen underhållning där gästen får för sig att bartendern har satt på Spotify!! nä nä! full rulle & gasen i botten hela kvällen...... gammal som ung spelar ingen roll. Min repertoar inkluderar alltifrån kostervalsen till acdc!

jag